Solpaneler i Malmö, Lund och Helsingborg

Solen är en fantastisk – och i princip outtömlig – energikälla som på bara några timmar kan förse oss med mer energi än vad människor använder på ett år. Med hjälp av solpaneler kan vi utnyttja solenergin på ett sätt som kan göra att vi kan komma bort från vårt beroende av kärnkraft och fossila bränslen.

Intresserad av solpaneler i Lund, Helsingborg eller Malmö? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne – vi återkommer snarast med mer information eller ett offertförslag. Nöjda kunder är alltid viktigast för oss!

Kompletta solpaneler i Lund, Malmö och Helsingborg

Vi installerar kompletta solcellsanläggningar i Lund, Helsingborg och Malmö. Med vår hjälp kan du få en anläggning som är optimal för just ditt hus eller fastighet. Oavsett dina specifika förutsättningar så kan vi installera solpaneler som fungerar på bästa möjliga sätt. 

Viktigast för oss är att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Vi strävar alltid efter öppenhet och transparens och har alltid fakta i fokus.

Smarta och energieffektiva lösningar

Vi erbjuder smarta och energieffektiva lösningar inom solpaneler för flera olika sammanhang – villor, kommersiella lokaler, fastigheter. Vi kan installera byggnadsintegrerade solpaneler. Vi erbjuder en fullödig helhetstjänst när det handlar om solpaneler. 

Kvalitet är i fokus för oss. Därför köper vi in de modernaste produkterna från etablerade varumärken inom solenergi. Vi erbjuder högkvalitativa system som möter alla era behov, oavsett om det handlar om tak, markinstallationer eller integrerade system i tak. 

Säkerheten är alltid i fokus

När vi installerar dina solpaneler är säkerheten i fokus. De monteras fast på skenor i aluminium som sätts fast i taket. Beroende på vilken typ av tak det handlar om så väljer vi de fästen som passar bäst. De montagematerial vi använder kommer från etablerade tyska tillverkare som Schletter och Altec.

Intresserad av solpaneler i Malmö, Helsingborg, Lund och hela Skåne? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne redan idag.