Alfa Solvind i Skåne – ditt solcellsföretag i Malmö

Välkommen till Alfa Solvind i Malmö – ett ledande solcellsföretag i Malmö. Vi erbjuder kompletta solcellssystem där vi både monterar dina solpaneler och även kopplar in systemet på elnätet.

Kvalitet är alltid i fokus för oss och vi använder alltid de bästa produkterna från de mest etablerade företagen. Nöjda kunder är vårt mål!

Hos oss hittar du kvalitetsmaterial från utvalda europeiska grossister – system som möter alla dina behov oavsett om det handlar om installationer av solpaneler på tak, på marken eller integrerade taksystem.

Vi kompromissar inte med säkerheten

Det är mycket viktigt att inte kompromissa med säkerheten när man installerar solpaneler. Våra paneler monteras på aluminiumskenor som är fastsatta i taket med hög hållfasthet. Vilka takfästen vi använder bestäms av vilken typ av tak det handlar om. Vi använder oss av montagematerial av högsta tyska kvalitet – tillverkarna heter Schletter och Altec.

Om du har ett skuggigt tak så rekommenderar vi att installera en optimerare. Dessutom kan vi hjälpa dig att utnyttja överskottselen som panelerna skapar till att värma upp vattnet i huset.

Solcellsföretag i Malmö – avdragsgillt enligt ROT

Glöm inte att installation av solpaneler är avdragsgillt enligt ROT. Du kan dra av 15 procent av den totala kostnaden vilket gör dina solpaneler till en ännu bättre investering. 

Orolig för bygglovet? Det behöver du inte vara – för att installera solpaneler behövs det i de flesta fall inget bygglov. Undantag kan uppstå om det handlar om byggnader med extra högt kulturellt värde.

Ett stort utbud kvalitativa solpaneler

Med vårt stora utbud av paneler så är vi ett solcellsföretag som kan skräddarsy en miljövänlig och energibesparande lösning som passar utifrån dina behov. Våra montörer, elektriker, projektledare bildar tillsammans ett tryggt och kompetent team. Alla våra produkter är testade enligt internationell standard för att säkerställa att du får en optimal solcellsanläggning.

Intresserad av solceller som energilösning? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne – ditt personliga solcellsföretag i Malmö.