Solceller Ystad – Alfa Solvind i Skåne

Alfa Solvind i Skåne är en ledande installatör av solceller i Ystad med omnejd. Låt oss installera solpaneler på ditt hus eller din fastighet och spara in på elen samtidigt som du gör en insats för miljön.

Vi erbjuder fullödiga solcellssystem – montage och inkoppling till elnätet ingår. Erfarna och kunniga installatörer arbetar alltid hårt för att våra kunder ska bli nöjda. 

Våra installatörer är välutbildade och erfarna och vi arbetar bara med kvalitetsmaterial från ledande leverantörer. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten när vi installerar solceller – säkerhet och miljövänlighet är alltid första fokus för oss.

Här är några starka skäl till att låta oss installera solceller på din villa i Ystad:

Solceller ger dig en möjlighet att bli självförsörjande på el samtidigt som miljön skonas på ett väsentligt sätt. Med solceller installerade på taket har ditt hushåll eller företag en kostnadsfri elkälla som dessutom kommer att fungera i minst 30 år efter installationen. 

Installation av solceller är dessutom avdragsgillt enligt ROT. 15 procent av den totala kostnaden kan dras av.

Solceller Ystad – en stor insats för miljön

Solenergi och en god miljö hänger ihop på flera sätt.

  • En timmes solstrålning till jorden motsvarar människans samlade energianvändning  på ett år. Med hjälp av solenergi kan man fånga denna energi när den är som starkast, utan omvägar.
  • Solenergin är ganska jämnt fördelad runt jorden och därmed en demokratisk energikälla.
  • Solenergi är gratis.
Intresserad av att installera solceller på ditt hus i Ystad? Välkommen att kontakta oss redan idag!