Solceller Trelleborg – Alfa Solvind i Skåne

Sugen på att installera solceller på ditt hus i Trelleborg? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne – en ledande leverantör av solceller i Trelleborg med omnejd. 

Solceller ligger helt rätt i tiden just nu. Miljön, ekonomin, husets värde, mindre beroende av skiftningar i elpris – det finns gott om skäl att installera solceller. Vi är erfarna och kunniga installatörer av solceller och Vi erbjuder kompletta solcellssystem inklusive montage och inkoppling på elnätet.

Trygg och säker montering

Trygg och säker montering på tak av de bästa solcellsprodukterna från ledande varumärken är vårt arbetssätt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och servicen och ser alltid till att hitta den lösning som passar bäst för just ditt hus. Det viktigaste för oss är alltid att du som kund ska bli nöjd. 

Fem skäl till att installera solceller i Trelleborg:

  • Det är en garanterat lönsam investering. Du får lägre energikostnader från dag ett lönsamhet redan första året.
  • Det höjer värdet på ditt hus. Solceller är en investering som du kan räkna in – även när du säljer huset. Driftskostnaderna för el sänks  i genomsnitt med 4 000 kronor om året om du installerar solceller. Bankerna uppskattar värdet i solceller.
  • Större frihet. När dina solceller producerar din egen el minskar du ditt behov av inköp och blir mindre beroende av marknadens upp- och nedgångar.
  • Du gör en insats för miljön. Du ökar andelen förnybar energi i samhället och inspirerar andra att ta steg mot ett hållbarare liv.
  • Minimalt underhåll. Solceller är i princip underhållsfria. Inga rörliga delar som kan gå sönder, inget bränsle och det skapar inga biprodukter. Våra solceller har en beräknad livslängd på 30 år.

Gjorde denna uppräkning dig mer intresserad av solceller i Trelleborg? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med information eller offert.