Solceller i Malmö

Solen är en suverän – och outtömlig – energikälla. På bara några få timmar kan vår egen stjärna förse jorden med mer energi än vad vi använder på ett år. Men det handlar om att ta hand om denna värdefulla energi också.

Genom att installera solceller på din villa i Malmö så kan vi hjälpa dig att utnyttja solen på ett vis som kan göra att vi tar ett steg bort från vårt beroende av fossila bränslen.

Intresserad av att installera solceller i Malmö? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne så återkommer vi inom kort med offertförslag eller vidare information.

Vi hjälper dig att installera solpaneler i Malmö 

Med vår hjälp kan du få en solcellsanläggning som passar perfekt för just ditt hus. Vi har erfarenheten och kunskapen som gör att vi kan utföra en lyckad installation. Vi arbetar endast med det absolut bästa materialet från ledande leverantörer. 

Viktigast är alltid att våra kunder ska känna sig trygga när vi ska installera solceller. Därför strävar vi alltid efter öppenhet och ärlighet med fakta i fokus.

En fullödig tjänst inom solceller

Vi erbjuder en fullödig tjänst inom solceller. Hos oss hittar du smarta och energieffektiva lösningar för villor, kommersiella lokaler och fastigheter. Vi kan även installera byggnadsintegrerade lösningar. Vi arbetar alltid med kundens nöjdhet i fokus. 

Vårt stora utbud av paneler gör oss till ett solcellsföretag med hög kapacitet. Vi kan skräddarsy en miljövänlig och energibesparande lösning som passar utifrån dina behov. Våra montörer, elektriker, projektledare bildar tillsammans ett tryggt och kompetent team.

Alla våra produkter är testade enligt internationell standard för att säkerställa att du får en optimal solcellsanläggning som är miljövänlig samtidigt som den sparar på dina elkostnader. 

Intresserad av att installera solceller i Malmö? Välkommen att kontakta oss på Alfa Solvind i Skåne redan idag.